L`avenue 3, София

Разположен в полите на пл. Витоша, L'avenue 3 е уютно и топло място с единствена по рода си атмосфера както за спокойна вечеря, така и за незабравимо парти.
Ресторантът е основоположник на Dinner&Party културата в София, чиято философия е "Joie de Vivre" (удоволствието от живота). Вдъхновени от съвременните кулинарни дестинации и най-вече Париж, ние Ви представяме модерните класики в кулинарията с авторски почерк и безкомпромисно и непрестанно внимание към най-качествените продукти от България и света.
И всичко това допълнено с хармонираща винена листа и селекция от напитки от най-висок клас. А в края на седмицата и във всеки удобен случай L'avenue 3 организира парти събития с най-добрите диджеи от световен ранк.
Нашият салон бижу "Le Salon Rouge" е за гостите ни, които предпочитат уединение в компанията на пура и уиски или наргиле и коктейл.

Магия в полите на Витоша

"Човек не може да мисли, обича или спи хубаво, ако първо не е вечерял хубаво."
- Вирджиния Улф

Кои сме ние
L`avenue 3, традиции и професионализм

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание". Много системи за публикуване и редактори на Уеб страници използват Lorem Ipsum като примерен текстов модел "по подразбиране", поради което при търсене на фразата "lorem ipsum" в Интернет ще бъдат открити много сайтове в процес на разработка. Някой от тези сайтове биват променяни с времето, а други по случайност или нарочно(за забавление и пр.) биват оставяни в този си незавършен вид.

Очакваме ви с нетърпение да се посетите нашия ресторант. Моля, заповядайте!

Готови ли сте да поръчате?
Ние можем да задоволим и най-изтънчения вкус.
Нашето меню